НАЦИОНАЛНА НЕДЕЉА ДОЈЕЊА – ПОЗИВ

                      Дом здравља “Др. Милорад Влајковић“-Барајево                     

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ГРАЂАНЕ ОПШТИНЕ БАРАЈЕВО

 

Позивамо вас да дана 02.10.2019. у периоду од 10:00 до 13:00 у сали Центра за културу  Барајево, ул.  Миодрага Вуковића 2  у сарадњи Дома здравља“Др Милорад Влајковић“ Барајево и Градске општине Барајево обележимо Националну недељу промоције дојења

Догађај је под покровитељством СЗО и Уницефа а подржан од стране Секретаријата за здравство и Министарства здравља Републике Србије.

Након уводне речи представника локалне самоуправе и в.д.директорке Дома здравља планирано је кратко предавање мотивационог карактера на тему „Подршка дојењу“, предавач главна сестра Дома здравља.

Затим ће чланови Тима за подршку дојењу а запослени у нашој установи ,разговорати са заинтересованима,,одговарати на питања и кроз здравствено –васпитни рад настојати да укажу на значај дојења којим се обезбеђује најоптималнија исхрана, правилан раст и развој детета као и унапређење здравља мајке.

Позивамо заинтересоване будуће маме, труднице и дојиље да нам се придруже као и све заинтересоване грађане да 02.10.2019. од 10:00 до 13:00 заједничким снагама подигнемо свест грађана о потреби дојења.

Добро дошли

Дом здравља“Др Милорад Влајковић“Барајево