ПОМОЋ ПРЕДСЕДНИКА ГО ОПШТИНЕ БАРАЈЕВО ДОМУ ЗДРАВЉА „ДР МИЛОРАД ВЛАЈКОВИЋ“

Данас је у просторијама ГО Барајево извршена примопредаја информатичке опреме коју је председник општине г-дин Слободан Адамовић донирао нашој установи као помоћ COVID Амбуланти Вранић у борби против актуелне пандемије.

Господин Адамовић је том приликом изразио захвалност свим здравственим радницима, а нарочито онима запосленим у COVID амбуланти и додао да као човек и политичар  осећа потребу да се лично одужи људима који су у овим тешким временима показали да су прави хероји.

ДОНАЦИЈА

“ Циљ ми је да се грађанима и здравственим радницима обезбеде најбољи могући услови за лечење и рад, како би се изборили са тешком ситуацијом у којој се налазимо. Сви заједно морамо дати допринос у заштити јавног здравља како би смо што лакше изашли из епидемије.“ – рекао је господин Адамовић том приликом.

Др Данијела Новаковић, в.д.  директора Дома здравља захваљујући се на  добијеној опреми нагласила је да ће то пуно значити  за лакши и бржи пријем оболелих грађана као и потпунију обраду података о току пандемије.

„Сваки пример личне помоћи и ангажовања  је драгоцен и много значи у овим условима, а нарочито ако долази из самог врха локалне самоуправе“ -  нагласила је директорка Дома здравља.